Столтенберг: Ширењето на НАТО кон Западен Балкан придонесе за стабилизација на регионот - А1он
Почетна Регион Столтенберг: Ширењето на НАТО кон Западен Балкан придонесе за стабилизација на регионот
Регион

Столтенберг: Ширењето на НАТО кон Западен Балкан придонесе за стабилизација на регионот

12/02/2019 - 14:00 146 прегледи
Столтенберг: Ширењето на НАТО кон Западен Балкан придонесе за стабилизација на регионот