Во Кичево ќе се гради недовршениот објект на болницата - А1он
Почетна Македонија Во Кичево ќе се гради недовршениот објект на болницата
Македонија

Во Кичево ќе се гради недовршениот објект на болницата

12/02/2019 - 14:28 452 прегледи
Во Кичево ќе се гради недовршениот објект на болницата