(ВИДЕО) Арсовски: Пратеникот Мира Дизел во „поход“ на вработување браќа и синови на државен трошок - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Арсовски: Пратеникот Мира Дизел во „поход“ на вработување браќа и синови на државен трошок
Македонија

(ВИДЕО) Арсовски: Пратеникот Мира Дизел во „поход“ на вработување браќа и синови на државен трошок

12/02/2019 - 13:53 1,778 прегледи
(ВИДЕО) Арсовски: Пратеникот Мира Дизел во „поход“ на вработување браќа и синови на државен трошок