Иванов вели дека не бил поканет на церемонијата за знамето на НАТО, од Влада го тврдат спротивното - А1он
Почетна Актуелно Иванов вели дека не бил поканет на церемонијата за знамето на НАТО, од Влада го тврдат спротивното
Актуелно

Иванов вели дека не бил поканет на церемонијата за знамето на НАТО, од Влада го тврдат спротивното

12/02/2019 - 13:17 2,706 прегледи
Иванов вели дека не бил поканет на церемонијата за знамето на НАТО, од Влада го тврдат спротивното