Албанската парламентарна комисија за надворешна политика го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО - А1он
Почетна Македонија Албанската парламентарна комисија за надворешна политика го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО
Македонија

Албанската парламентарна комисија за надворешна политика го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

12/02/2019 - 14:13 82 прегледи
Албанската парламентарна комисија за надворешна политика го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО