(ВИДЕО) Заев: Успеавме од споредниот балкански колосек да се вратиме на главниот автопат кон Европа - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Заев: Успеавме од споредниот балкански колосек да се вратиме на главниот автопат кон Европа
Актуелно

(ВИДЕО) Заев: Успеавме од споредниот балкански колосек да се вратиме на главниот автопат кон Европа

12/02/2019 - 11:37 1,065 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Успеавме од споредниот балкански колосек да се вратиме на главниот автопат кон Европа