Пентагон стравува од ласери кои би можеле да ги нападнат американските сателити - А1он
Почетна Свет Пентагон стравува од ласери кои би можеле да ги нападнат американските сателити
Свет

Пентагон стравува од ласери кои би можеле да ги нападнат американските сателити

12/02/2019 - 11:02 222 прегледи
Пентагон стравува од ласери кои би можеле да ги нападнат американските сателити