Германија забрани две групи поради сомнеж за врски со ПКК - А1он
Почетна Свет Германија забрани две групи поради сомнеж за врски со ПКК
Свет

Германија забрани две групи поради сомнеж за врски со ПКК

12/02/2019 - 11:24 108 прегледи
Германија забрани две групи поради сомнеж за врски со ПКК