Благој Веселинов ја прими наградата од „Шутинг старс“ на Берлинскиот филмски фестивал - А1он
Почетна Актуелно Благој Веселинов ја прими наградата од „Шутинг старс“ на Берлинскиот филмски фестивал
Актуелно

Благој Веселинов ја прими наградата од „Шутинг старс“ на Берлинскиот филмски фестивал

11/02/2019 - 21:03 3,868 прегледи
Благој Веселинов ја прими наградата од „Шутинг старс“ на Берлинскиот филмски фестивал