Албанската Законодавна парламентарна комисија го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО - А1он
Почетна Регион Албанската Законодавна парламентарна комисија го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО
Регион

Албанската Законодавна парламентарна комисија го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО

11/02/2019 - 19:54 173 прегледи
Албанската Законодавна парламентарна комисија го поддржа Протоколот за членство на Македонија во НАТО