Џафери во Словенија на средби со Комисијата за прашања на ЕУ, Комисијата за одбрана и групата за пријателство во Државниот Збор на Словенија - А1он
Почетна Македонија Џафери во Словенија на средби со Комисијата за прашања на ЕУ, Комисијата за одбрана и групата за пријателство во Државниот Збор на Словенија
Македонија

Џафери во Словенија на средби со Комисијата за прашања на ЕУ, Комисијата за одбрана и групата за пријателство во Државниот Збор на Словенија

11/02/2019 - 18:31 222 прегледи
Џафери во Словенија на средби со Комисијата за прашања на ЕУ, Комисијата за одбрана и групата за пријателство во Државниот Збор на Словенија