Бектеши: Преку преговори со пазарџиите ќе стигнеме до соодветен закон за пазари - А1он
Почетна Економија Бектеши: Преку преговори со пазарџиите ќе стигнеме до соодветен закон за пазари
Економија

Бектеши: Преку преговори со пазарџиите ќе стигнеме до соодветен закон за пазари

11/02/2019 - 16:31 63 прегледи
Бектеши: Преку преговори со пазарџиите ќе стигнеме до соодветен закон за пазари