Стопанска комора: Формирањето комора на тезгаџии да не се регулира со Законот за трговија на зелени пазари - А1он
Почетна Економија Стопанска комора: Формирањето комора на тезгаџии да не се регулира со Законот за трговија на зелени пазари
Економија

Стопанска комора: Формирањето комора на тезгаџии да не се регулира со Законот за трговија на зелени пазари

11/02/2019 - 16:45 67 прегледи
Стопанска комора: Формирањето комора на тезгаџии да не се регулира со Законот за трговија на зелени пазари