Во очекување на новиот натпис, утре пред Владата свечено ќе биде подигнато знамето на НАТО - А1он
Почетна Македонија Во очекување на новиот натпис, утре пред Владата свечено ќе биде подигнато знамето на НАТО
Македонија

Во очекување на новиот натпис, утре пред Владата свечено ќе биде подигнато знамето на НАТО

11/02/2019 - 16:23 278 прегледи
Во очекување на новиот натпис, утре пред Владата свечено ќе биде подигнато знамето на НАТО