Џафери-Пахор: Зајакнувањето на соработката меѓу земјите од Западен Балкан за побезбедна и посигурна Европа - А1он
Почетна Македонија Џафери-Пахор: Зајакнувањето на соработката меѓу земјите од Западен Балкан за побезбедна и посигурна Европа
Македонија

Џафери-Пахор: Зајакнувањето на соработката меѓу земјите од Западен Балкан за побезбедна и посигурна Европа

11/02/2019 - 16:05 40 прегледи
Џафери-Пахор: Зајакнувањето на соработката меѓу земјите од Западен Балкан за побезбедна и посигурна Европа