Фестивалот „Пеце Атанасовски“ по 45 години е „избришан“ од програмата на Министерството за култура - А1он
Почетна Култура Фестивалот „Пеце Атанасовски“ по 45 години е „избришан“ од програмата на Министерството за култура
Култура

Фестивалот „Пеце Атанасовски“ по 45 години е „избришан“ од програмата на Министерството за култура

11/02/2019 - 16:07 65 прегледи
Фестивалот „Пеце Атанасовски“ по 45 години е „избришан“ од програмата на Министерството за култура