Нема согласност да и се врати членството на Сирија во Арапска лига - А1он
Почетна Свет Нема согласност да и се врати членството на Сирија во Арапска лига
Свет

Нема согласност да и се врати членството на Сирија во Арапска лига

11/02/2019 - 16:47 46 прегледи
Нема согласност да и се врати членството на Сирија во Арапска лига