(ВИДЕО) Караџовски: 220 заразени од морбили, вакцинирајте, не правете геноцид врз децата - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Караџовски: 220 заразени од морбили, вакцинирајте, не правете геноцид врз децата
Видео

(ВИДЕО) Караџовски: 220 заразени од морбили, вакцинирајте, не правете геноцид врз децата

11/02/2019 - 15:13 951 прегледи
(ВИДЕО) Караџовски: 220 заразени од морбили, вакцинирајте, не правете геноцид врз децата