Шекеринска и Царовска во посета на шелтер центар: Нема да се толерира насилство врз жените и децата - А1он
Почетна Македонија Шекеринска и Царовска во посета на шелтер центар: Нема да се толерира насилство врз жените и децата
Македонија

Шекеринска и Царовска во посета на шелтер центар: Нема да се толерира насилство врз жените и децата

11/02/2019 - 14:40 109 прегледи
Шекеринска и Царовска во посета на шелтер центар: Нема да се толерира насилство врз жените и децата