ВМРО-ДПМНЕ бара надзорна расправа за начинот на носење на годишната програма на Министерството за култура - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ бара надзорна расправа за начинот на носење на годишната програма на Министерството за култура
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ бара надзорна расправа за начинот на носење на годишната програма на Министерството за култура

11/02/2019 - 14:24 126 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ бара надзорна расправа за начинот на носење на годишната програма на Министерството за култура