Средба на претседателот Џафери со претседателот на Државниот Збор, Дејан Жидан - А1он
Почетна Македонија Средба на претседателот Џафери со претседателот на Државниот Збор, Дејан Жидан
Македонија

Средба на претседателот Џафери со претседателот на Државниот Збор, Дејан Жидан

11/02/2019 - 13:59 53 прегледи
Средба на претседателот Џафери со претседателот на Државниот Збор, Дејан Жидан