Остра реакција на Пекинг поради американските воени бродови во Јужно Кинеско Море - А1он
Почетна Свет Остра реакција на Пекинг поради американските воени бродови во Јужно Кинеско Море
Свет

Остра реакција на Пекинг поради американските воени бродови во Јужно Кинеско Море

11/02/2019 - 12:46 160 прегледи
Остра реакција на Пекинг поради американските воени бродови во Јужно Кинеско Море