Рускиот амбасадор во Атина: Членството во НАТО не може да биде фактор на стабилност - А1он
Почетна Актуелно Рускиот амбасадор во Атина: Членството во НАТО не може да биде фактор на стабилност
Актуелно

Рускиот амбасадор во Атина: Членството во НАТО не може да биде фактор на стабилност

11/02/2019 - 12:02 459 прегледи
Рускиот амбасадор во Атина: Членството во НАТО не може да биде фактор на стабилност