Пронајдена артилериска граната од Првата светска војна кај битолското село Крклино - А1он
Почетна Македонија Пронајдена артилериска граната од Првата светска војна кај битолското село Крклино
Македонија

Пронајдена артилериска граната од Првата светска војна кај битолското село Крклино

11/02/2019 - 10:21 149 прегледи
Пронајдена артилериска граната од Првата светска војна кај битолското село Крклино