Македонија и Косово ќе потпишат меморандум за соработка во енергетиката - А1он
Почетна Економија Македонија и Косово ќе потпишат меморандум за соработка во енергетиката
Економија

Македонија и Косово ќе потпишат меморандум за соработка во енергетиката

11/02/2019 - 08:11 145 прегледи
Македонија и Косово ќе потпишат меморандум за соработка во енергетиката