Еден месец нема казна за „Македонијалек“ за погрешните вакцини - А1он
Почетна Актуелно Еден месец нема казна за „Македонијалек“ за погрешните вакцини
Актуелно

Еден месец нема казна за „Македонијалек“ за погрешните вакцини

10/02/2019 - 16:21 220 прегледи
Еден месец нема казна за „Македонијалек“ за погрешните вакцини