Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 21 - А1он
Почетна Актуелно Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 21
Актуелно

Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 21

10/02/2019 - 12:20 131 прегледи
Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 21