(ВИДЕО) Царовска: Во 2019 во Штип ќе заврши изградбата на нова градинка со капацитет од 200 деца - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Царовска: Во 2019 во Штип ќе заврши изградбата на нова градинка со капацитет од 200 деца
Македонија

(ВИДЕО) Царовска: Во 2019 во Штип ќе заврши изградбата на нова градинка со капацитет од 200 деца

09/02/2019 - 15:43 76 прегледи
(ВИДЕО) Царовска: Во 2019 во Штип ќе заврши изградбата на нова градинка со капацитет од 200 деца