(ВИДЕО) Адеми: Сите документи за одлуките на Комисиите ќе бидат повторно јавно разгледани - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Адеми: Сите документи за одлуките на Комисиите ќе бидат повторно јавно разгледани
Актуелно

(ВИДЕО) Адеми: Сите документи за одлуките на Комисиите ќе бидат повторно јавно разгледани

09/02/2019 - 14:16 824 прегледи
(ВИДЕО) Адеми: Сите документи за одлуките на Комисиите ќе бидат повторно јавно разгледани