Божиновски: СДСМ и в.д градоначалникот Георгиески спроведуваат чиста изборна корупција и поткуп на гласачи - А1он
Почетна Македонија Божиновски: СДСМ и в.д градоначалникот Георгиески спроведуваат чиста изборна корупција и поткуп на гласачи
Македонија

Божиновски: СДСМ и в.д градоначалникот Георгиески спроведуваат чиста изборна корупција и поткуп на гласачи

09/02/2019 - 12:45 236 прегледи
Божиновски: СДСМ и в.д градоначалникот Георгиески спроведуваат чиста изборна корупција и поткуп на гласачи