(ВИДЕО) Заев: Одлуката за распределба на средства во културата ќе биде поништена, повторно ќе се отворат постапките - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Заев: Одлуката за распределба на средства во културата ќе биде поништена, повторно ќе се отворат постапките
Актуелно

(ВИДЕО) Заев: Одлуката за распределба на средства во културата ќе биде поништена, повторно ќе се отворат постапките

09/02/2019 - 10:07 884 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Одлуката за распределба на средства во културата ќе биде поништена, повторно ќе се отворат постапките