Дескоска и Царовска ќе дебатираат со граѓаните во Штип - А1он
Почетна Македонија Дескоска и Царовска ќе дебатираат со граѓаните во Штип
Македонија

Дескоска и Царовска ќе дебатираат со граѓаните во Штип

09/02/2019 - 08:42 195 прегледи
Дескоска и Царовска ќе дебатираат со граѓаните во Штип