(ВИДЕО) Џафери: ЕУ и НАТО ќе не оценуваат според начинот на кој ќе се спроведат изборите - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Џафери: ЕУ и НАТО ќе не оценуваат според начинот на кој ќе се спроведат изборите
Актуелно

(ВИДЕО) Џафери: ЕУ и НАТО ќе не оценуваат според начинот на кој ќе се спроведат изборите

08/02/2019 - 18:14 332 прегледи
(ВИДЕО) Џафери: ЕУ и НАТО ќе не оценуваат според начинот на кој ќе се спроведат изборите