Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 14 - А1он
Почетна Регион Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 14
Регион

Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 14

08/02/2019 - 17:40 197 прегледи
Бројот на загинати во уривањето на зградата во Истанбул се зголеми на 14