Со допис до НАТО побарано исправка за користењето на терминот „македонски јазик“ - А1он
Почетна Актуелно Со допис до НАТО побарано исправка за користењето на терминот „македонски јазик“
Актуелно

Со допис до НАТО побарано исправка за користењето на терминот „македонски јазик“

08/02/2019 - 13:26 1,660 прегледи
Со допис до НАТО побарано исправка за користењето на терминот „македонски јазик“