Повеќето жени-фармери се уште неформално вклучени во земјоделството - А1он
Почетна Македонија Повеќето жени-фармери се уште неформално вклучени во земјоделството
Македонија

Повеќето жени-фармери се уште неформално вклучени во земјоделството

07/02/2019 - 15:19 89 прегледи
Повеќето жени-фармери се уште неформално вклучени во земјоделството