Продолжуваат консултациите меѓу институциите и пазарџиите за трајно решение - А1он
Почетна Економија Продолжуваат консултациите меѓу институциите и пазарџиите за трајно решение
Економија

Продолжуваат консултациите меѓу институциите и пазарџиите за трајно решение

07/02/2019 - 09:50 32 прегледи
Продолжуваат консултациите меѓу институциите и пазарџиите за трајно решение