ВИДЕО: Оградата се отстранува, граѓаните ќе одлучат што ќе се прави со железото - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Оградата се отстранува, граѓаните ќе одлучат што ќе се прави со железото
Актуелно

ВИДЕО: Оградата се отстранува, граѓаните ќе одлучат што ќе се прави со железото

07/02/2019 - 09:46 1,007 прегледи
ВИДЕО: Оградата се отстранува, граѓаните ќе одлучат што ќе се прави со железото