Трамп го предлага Дејвид Малпас за претседател на Светската банка - А1он
Почетна Свет Трамп го предлага Дејвид Малпас за претседател на Светската банка
Свет

Трамп го предлага Дејвид Малпас за претседател на Светската банка

06/02/2019 - 21:14 65 прегледи
Трамп го предлага Дејвид Малпас за претседател на Светската банка