„Њујорк тајмс“: Дали роботите ќе им го „земат лебот“ на новинарите - А1он
Почетна МагазинТехнологија „Њујорк тајмс“: Дали роботите ќе им го „земат лебот“ на новинарите
Технологија

„Њујорк тајмс“: Дали роботите ќе им го „земат лебот“ на новинарите

06/02/2019 - 18:37 86 прегледи
„Њујорк тајмс“: Дали роботите ќе им го „земат лебот“ на новинарите