Промоција на првиот македонски електричен автомобил – ЗАС Г20 - А1он
Почетна МагазинТехнологија Промоција на првиот македонски електричен автомобил – ЗАС Г20
Технологија

Промоција на првиот македонски електричен автомобил – ЗАС Г20

06/02/2019 - 08:10 2,546 прегледи
Промоција на првиот македонски електричен автомобил – ЗАС Г20