Кал и вода на Илинденска, жителите на Карпош останаа без вода - А1он
Почетна Македонија Кал и вода на Илинденска, жителите на Карпош останаа без вода
Македонија

Кал и вода на Илинденска, жителите на Карпош останаа без вода

04/02/2019 - 20:47 2,167 прегледи
Кал и вода на Илинденска, жителите на Карпош останаа без вода