Судот им ги замрзна сметките и имотот на осомничените министри за земјоделство - А1он
Почетна Македонија Судот им ги замрзна сметките и имотот на осомничените министри за земјоделство
Македонија

Судот им ги замрзна сметките и имотот на осомничените министри за земјоделство

04/02/2019 - 12:44 649 прегледи
Судот им ги замрзна сметките и имотот на осомничените министри за земјоделство