На денешен ден Закерберг го лансира „Фејсбук“ од неговата соба на Харвард - А1он
Почетна Магазин На денешен ден Закерберг го лансира „Фејсбук“ од неговата соба на Харвард
Магазин

На денешен ден Закерберг го лансира „Фејсбук“ од неговата соба на Харвард

04/02/2019 - 11:08 85 прегледи
На денешен ден Закерберг го лансира „Фејсбук“ од неговата соба на Харвард