Мицотакис: Ако не се задоволат грчките позиции, нема отворање ни затворање на поглавјата за членство во ЕУ - А1он
Почетна Македонија Мицотакис: Ако не се задоволат грчките позиции, нема отворање ни затворање на поглавјата за членство во ЕУ
Македонија

Мицотакис: Ако не се задоволат грчките позиции, нема отворање ни затворање на поглавјата за членство во ЕУ

04/02/2019 - 10:10 1,510 прегледи
Мицотакис: Ако не се задоволат грчките позиции, нема отворање ни затворање на поглавјата за членство во ЕУ