Епифаниј Први официјално ја презеде должноста поглавар на Украинската православна црква - А1он
Почетна Свет Епифаниј Први официјално ја презеде должноста поглавар на Украинската православна црква
Свет

Епифаниј Први официјално ја презеде должноста поглавар на Украинската православна црква

03/02/2019 - 18:38 170 прегледи
Епифаниј Први официјално ја презеде должноста поглавар на Украинската православна црква