За седум години од Бугарија емигрирале над 400 илјади луѓе - А1он
Почетна Актуелно За седум години од Бугарија емигрирале над 400 илјади луѓе
Актуелно

За седум години од Бугарија емигрирале над 400 илјади луѓе

03/02/2019 - 09:34 960 прегледи
За седум години од Бугарија емигрирале над 400 илјади луѓе