Италија: Снег блокираше илјадници возила, колоната била долга 16 километри - А1он
Почетна Актуелно Италија: Снег блокираше илјадници возила, колоната била долга 16 километри
Актуелно

Италија: Снег блокираше илјадници возила, колоната била долга 16 километри

03/02/2019 - 09:24 305 прегледи
Италија: Снег блокираше илјадници возила, колоната била долга 16 километри