ЈП „Комунална хигиена“ спроведува акција за чистење на градот - А1он
Почетна Македонија ЈП „Комунална хигиена“ спроведува акција за чистење на градот
Македонија

ЈП „Комунална хигиена“ спроведува акција за чистење на градот

02/02/2019 - 11:39 72 прегледи
ЈП „Комунална хигиена“ спроведува акција за чистење на градот