(ВИДЕО) Николовски: Досега реализирани околу 5 милиони евра инвестиции преку првиот повик од ИПАРД 2 - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Николовски: Досега реализирани околу 5 милиони евра инвестиции преку првиот повик од ИПАРД 2
Економија

(ВИДЕО) Николовски: Досега реализирани околу 5 милиони евра инвестиции преку првиот повик од ИПАРД 2

01/02/2019 - 16:38 61 прегледи
(ВИДЕО) Николовски: Досега реализирани околу 5 милиони евра инвестиции преку првиот повик од ИПАРД 2